Gradsko vatrogasno natjecanje VZG Novog Marofa 2011. god.

logovzg_miniPrvog vikenda u mjesecu lipnju održano je gradsko vatrogasno natjecanje VZG Novi Marof za natjecateljska odjeljenja iz svih vatrogasnih društava sa područja Novog Marofa .Natjecanje se održalo na nogometnom igralištu u Podevčevu, pod pokroviteljstvom Grada, a uz VZG suorganizator je bio DVD Podevčevo.

Kao uzvanici na ovom vatrogasnom natjecanju bili su gradonačelnik mr.sc.Darko Hrenić, zamjenik gradonačelnika Marijan Kopjar te ostali gosti i uzvanici.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 25 odjeljenja u 5 kategorija i to; muški A, žene A, muški B,  mladež muška i djeca.

 

Nakon održanog natjecanja najbolje ekipe bile su :

U kategoriji djece nastupilo je sedam odjeljenja, a najbolji su bili ; prvo mjesto osvojila su djeca DVD-a Novi Marof 2, drugo mjesto odjeljenje DVD-a Remetinec , i treće mjesto osvojila su djeca DVD-a Novi Marof 1.

U kategoriji muške mladeži nastupile su tri  ekipe; prvo mjesto osvojio je DVD Sudovec,  drugi su bili članovi mladeži DVD-a  Novi Marof, a treče mjesto osvojila je mladež DVD-a Završje.

U kategorji muški B, nastupile su tri ekipe ; prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Novi Marof, drugo mjesto ekipa DVD-a Strmec, a treće mjesto ekipa DVD-a Remetinec.

U kategoriji žene A, nastupile su dvije ekipe ; prvo mjesto osvojile su članice DVD-a Novi Marof, a drugo mjesto članice DVD-a Oštrice .

U kategoriji, muški A, nastupilo je deset odjeljenja , a najbolji su bili ; prvo mjesto DVD Novi Marof-1, drugo mjesto DVD Remetinec i treće mjesto DVD BOR Novi Marof.

Kao najbolje plasirana ekipa na ovom natjecanju sa najviše osvojenih bodova bila je muška B ekipa DVD-a Novi Marof, te su oni ovogodišnji osvajači prijelaznog pehara VZG Novi Marof, sedmi puta za redom.

gradsko

gradsko1

gradsko2